Steven Greer: välismaalased ja relvad mitte ainult kosmoses

7166x 05. 07. 2018 1 Reader

Proov raamatust Steven Greer: tunnustamatatema tšehhi keeles tuntud OUTLOOK - paljastavad maailma suurimat saladust.

See on umbes 10 päeva tagasi, kui 9 tõlge oli valmis. peatükid, mis on seotud Tuumarelvad. Tänase pika aja jooksul näen ma seda väga tundlikku teema, mida ma tahan jagada teiega palju enne kogu raamatu väljaandmist.

Täna õhtul ma pühendan hinnapakkumisi ja mõtteid minevikus tehtud seoste kohta, mis juhtuvad tänapäeval, mil mõned USA poliitikud nõuavad täiendavaid relvi ...

Mis on programm?

Ma näitan sulle lühikest ettekannet, tuletan meelde mõnda eelmistest tükkidest ja lisan kõik väljaarendatud raamatu tsitaadid! Tahaksin pöörata erilist tähelepanu raamatu "PÄEV PÄRAST ROSWELLI", mis on pühendatud kosmosesse suunatud STAR WARSi projektile, esitamist.

Unacknowledged: Välismaalased - paljastavad maailma suurimat saladust

Ma saadan 5.7.2018i täna 20ilt.

Ma ootan sind! Sueneé :)

Sarnased artiklid

Jäta vastus