Kasvame oma naiselikkust

16923x 18. 06. 2020 1 Reader
3. rahvusvaheline konverents Sueneé Universe

Iga naise jaoks on edu midagi muud. Mõned meist eelistavad meie välimust, teisi aidata ja hoolitseda teiste eest ning keegi peab edu hämmastavaks. Piisab sellest, kui keegi on hea ema, teised eelistavad äri edukust. Iga naine on erinev. Kõikidel juhtudel on siiski oluline, et me jääksime iseendaks - naistele, kellel on kõik kaunistused. Lühidalt, kasvatage oma naiselikkust. Oluline on leida oma tee iseendale.

Armasta ennast. Tervislik enesehinnang on positiivne suhe iseendaga. Usaldus on seotud usaldusega usaldust oma väärtuse vastu, usaldust oma võime vastu. Samal ajal nõustub ta oma puudustega. Parim, mida saate oma õnneks teha õppida olema õnnelik. Võrdsus on teie südames esimene.

Enesehinnangu ja tervisliku enesehinnangu põhimõtted

Enesehinnang on inimese positiivne suhe iseendaga. See ei tähenda tegelikkuse tagasilükkamist, liialdatud enesekriitikat, enese süüdistamist või ennast veenda, et ma olen veatu ja täiuslik. Vastupidi, tegemist on enda vastuvõtmisega isegi selle puudustega. Kuid seetõttu armastan ennast ja austab ennast. Keegi pole täiuslik.

Oluline on märkida:

1 Ma olen oma elu omanik. Ma ei ole siin, et täita teiste soove. Ma ei pea elama, nagu teised ootavad. Olen, mul on oma tunded, hoiakud, kogemused ja omadused. Ma ei häbene neid. Ma võin neid teiste eest kaitsta. Ma ei pahanda, et abiellun igaühega.

2 Ma ei kuulu kellelegi, just mulle. Ma ei ole teiste lõppeesmärk. Olen osa perekonnast, inimühiskonnast, partei sõpradest, kuid ma olen ainulaadne inimene.

3) Mul on oma mõtted, tunded, hoiakud ja väärtusedmida ma austan. Mul pole probleeme nende esitamisega, kuid ma ei sunni neid. Samuti ei taha ma sundida teiste mõtteid, tundeid, hoiakuid ja väärtusi.

4) Jahinimesed saavad käituda ebakindlalt ja austamatult. Aga see ütleb neile, mitte minust.

5) Ma ei ole ohver. Ma ei kavatse ohverdada teistele ja ma ei taha, et teised ohverdaksid minu eest.

6) Ma vastutan oma elu eest. Ma olen teadlik oma kavatsustest, mõtetest, hoiakutest, veendumustest ja väärtustest. Ma mõtlen oma tegudele. Ma mõistan oma tegusid. Ma tunnen oma tundeid.

7) Ma austan ennast. Ma tean, et mul on oma väärtus nagu iga inimene. Mul on enesehinnang. Ja see on harvem kui mis tahes lühiajaline tasu tema reetmise eest. Ma kuulan peamiselt ennast. Ma järgin oma tundeid ja intuitsiooni. Ma kaitsen oma mõtteid teistelt. Ma tahan teisi kuulata, austan nende tundeid, mõtteid ja arvamusi, kuid see ei tähenda, et ma peaksin nendega nõustuma.

Kuidas olla õnnelik

Kui olete selline naine, kes peab emadust ja lapsehooldust tema elu rolliks, siis on oluline järgida lihtsaid põhimõtteid, mis mitte ainult ei aita teid, vaid ka lapsi ja partnereid, õppida mitte teisi esimesena panema. Kui soovite midagi pikemas perspektiivis, rääkige sellest oma partneriga või võta see perekonda. Ole huvitatud oma abikaasast. Sageli juhtub, et me ei mõtle iseendale mitte ainult iseendale, vaid ka meie vastaspoolele. Vältige probleeme pikaajalises partnerluses ja olema huvitatud teie mehest, tehke teda õnnelikuks ja mõnikord teda kiitust.

Viimane oluline on iseenda eest hoolitseda. Tee endale naine kõigi kaunistustega. Meil kõigil on säde, mida tuleb hoolitseda, et see ei põle. Mõtle, kuidas sa tunneksid end kõige paremini, leida hobi, treeningut või uut kursust. Hoolitse oma välimuse ja hinge eest.

Tahad luua paljutõotava karjääri? Äri nõuab palju aega ja raskemat käitumist. Paljud edukad naised on tänapäeval juhid ja teised edukad mehed. Me õpime sageli, kuidas tegutseda "kõvasti" ja seista. Kui te äri teete, olete ilmselt sama. Aga kuidas pärast pikka aega säilitada oma naiselikkust ja mitte kaotada oma olemust? Kui teie normaalsel päeval valitseb meessoost energia, lisage see ülejäänud päeva jooksul naissoost energiaga. Kleit üles naiselik, kuid hoolitsege peamiselt oma naise hinge eest. Lase oma alateadvusel rääkida ja teada saada, mida sa jälle pead olema. Hoolitse oma partneri, oma laste eest, võtke aega koos. Mine massaaži või naiste rühma. Leidke kirjandust, mis liigutab sind edasi, teeb romantilise üllatusega ja ei karda olla tõeline haavatav naine.

Kui te ennast ravite, kiirgab te alateadlikult oma edu oma ümbrusse.

Kuidas armastada oma keha

Kõige tähtsam asi, mida sa pead tegema, on hea keha tundmine. Paljud meist ei hooli temast. Me oleme ülekuumenenud, me ei liigu. Peame mõistma, et meie keha peab olema terve. Alles siis tunneme end hästi ja õnnelikena.

Paljud meist ei taha meie keha vaadata. Peeglisse vaadates näeb ta kohe puuduste nimekirja. Aga see ei tähenda täiusliku keha loomist, see on teie keha armastamise õppimine. Meie keha on oluline elu iga osa jaoks, vajame seda tööl, õpime, kasvatame lapsi, lahkume. Seetõttu peaksime olema rohkem teadlikud sellest, et meil see on ja hoolitseme selle eest. Kas toitumine, massaaž, treening või hästi teenitud puhkus.

Kuidas ühtlustada emotsioone

Kuidas me mõtleme asjadest, mida me nende kohta tunneme, on meie sees sügavalt juurdunud. Seetõttu peame olema väga ettevaatlikud meie ja meie ümbritsevate inimeste vaheliste suhete ja meie keha mõjutamise suhtes. Paljud meist on terviseprobleemid ja kui dieedi, keskkonna või töö muutmine ei aita, on meie isiklikud plokid sageli süüdi.

Naiste jaoks on loomulikult vaja hoolitseda kõigi teiste eest ja oma vajadusi edasi viia. Siiski tuleb hetkeks peatuda ja mõelda sellele, mis meid kaalub, muretsedes selle üle, mida me ei ole suutnud toime tulla ja see ei ole veel täielikult meie taga. Me teame tihti, kuid on liiga raske sattuda sellisesse ebamugavasse tunne, meie sees olevasse probleemi ja segada seda uuesti. Kuid lihtsam viis pole. Neid tundeid on vaja käsitleda korraga.

Olulised nõuanded lõpus

Paljud naised peavad enda tarbeks kasutu ja vastumeelseks. Võtke aega vähemalt kord kuus ja minge massaaži või kosmeetika. Oluline on olla õnnelik ja mõelda iseendale.

Näpunäiteid Sueneé Universumi e-poest

Kinkekaart: massaažid Edit Silence'iga

Muuda vaiket pakkumised Radotina (Praha) oma keha terapeutiline ravi meetodil teadlik puudutus.

Kinkekaart: massaažid Edit Silence'iga

Brigitte Hamann: 50 tervislikumat supertoitu - me võime tervise juurde sõita

50 supertoitumis sisaldavad erakorralisi koguseid vitamiine, ensüümid, aminohapped, mineraalid a antioksüdandid ja samal ajal leiate igaühe kohta teavet selle kohta terapeutiline toime ja tarbimisviisid.

Brigitte Hamann: 50 tervislikumat supertoitu - me võime tervise juurde sõita

Sarnased artiklid

Jäta vastus