Armastus ja Cranio minu elus ja kuidas mõlemad saavad aidata (1. osa)

6805x 27. 03. 2020 1 Reader

Laulab Whatsapp sõbralt: “Kallis Edit Edit Kuidas sul läheb? Ma mõtlen oma töö- ja partneripoolele. Te teate, et te mõlemad olete lahendanud. Mulle on selge, et selle ümber tuleb veel midagi vaeva näha. Kuid teate, mida soovite teha, ja teete seda. Teil on oma unistuste mees ja teil ja Petril läheb hästi, süvendate oma suhet endiselt. Kas see sobib? Ma tean, et meil kõigil on oma isiklik lugu ja peame leidma oma tee, kuhu jõuda, kuhu tahan. Otsin just sinult inspiratsiooni, kuidas sa seda tegid ja mis aitas? Palun jagage seda? ” Nii et ma jagan…

Karantiin

Olen karantiinis, nagu peaaegu kõik. Ma ei saa töötada, puuteravi on nüüd praktiliselt keelatud. Ja siiski, ma ütlen ausalt, olen viimaste kuude jooksul kõige õnnelikum olnud. Täitsin mitut soovi korraga:

  • Ma tahtsin jääda oma armastatud mehe Peetri juurde mahajäetud saarel
  • Tahtsin oma lapsi kodus õpetada
  • Tahtsin üles ärgata, kui ise ärkan ja ei pea reisima
  • Tahtsin rohkem aia eest hoolitseda, seemikuid hankida ja ka kodus koristada
  • ja ma tahtsin maatriksist välja saada

Redigeeri Petr

Kui paljudel meist oli sarnaseid soove? Mitu korda oleme seda universumisse saatnud? Kes meid kuulas, isegi ameerika, hiina või vene armeed, on koroonaviirus ja meil on võimalus taaskäivitada. Just sel hetkel saame oma kulutused viia miinimumini ja seada endale sissetuleku - armastuse, valguse ja inspiratsiooni. Üllatuslikult saavad isegi need, kes hakkavad tegelema näiteks isoleerituse mõjuga ettevõtluses, õppima rohkem endalt ammutama ja oma südamega ühendust võtma. Istun maha, panen silmad kinni ja vaatan endasse. See, mida ma näen, on lihtsalt minu isiklik asi, keegi ei pea tunnistama, keegi ei kontrolli mind. See õpetab mulle endale suuri tõdesid. Olen sellega, mis praegu sees on. Vähemalt korraks. Aja jooksul muutub see meditatsiooniks, kuid ainult vaatluseks.

Ja kui ma seda ausalt teen, mõistan, kui õnnelik ma olen, kuidas ma end tunnen ja elan. Seda peamiselt seetõttu, et ma naudin seda, mida ma teen ja mida teen. Mulle meeldib kirjutamine, nii et kirjutan mõneks ajaks uuesti. Ma avan sarja armastusest ja lõbususest. Ma tean mõlemast palju, sest minu elu koosneb neist kahest esemest juba mõni aasta tagasi. Nad on ühendatud. See hõlmab enesearmastust, kõrgeimat pühendumist jumalikule iseendas ilma Ego kaasamiseta. Siin olen endiselt algaja, korrates oma vigu ja palvetades muude võimaluste järele. Ja nad tulevad.

Tagasi juurte juurde

Nüüd teen mõne päeva pausi ja uurin osteopaatia ja kraniosakraalse biodünaamika skripte, elu hingamist ning vaikust ja rahu. Mul on selleks aega. Lõpuks. Ma pöördun tagasi alguse juurde ja kutsun teid üles kõndima muutuste, tajutavate aistingute ja puudutuste maastikul meie keha sees olevates taganemiskohtades. Ma armastan seda kõike, tean seda kõike hästi. Lisan fotod mahajäetud uuringust, mis ei vaja midagi. Ta ootab lihtsalt oma ukse uuesti avamist ja sisenemist, istumist, väljahingamist. Sügavalt. Ta naeratab ja meie töö võib alata. Ma ootan seda hetke temaga.

Küsige küsimusi

Võib-olla on teil ka küsimusi ja ma saan neid järgmine kord luua. Esitage küsimusi veebis, FB-s jne.

Vaše
Muuda vaiket

Kes ma olen?

Kraniosakraalne terapeut, massöör, naine, armuke, ema, perenaine, jumalakart siin Maal.

www.cranio-terapie.cz
edita.pol@seznam.cz
+723 298

Armastus ja kranio minu elus ja kuidas mõlemad saavad aidata

Rohkem seeriaid

Kommentaari kirjutamiseks