Lacerta - allmaailmas elav indekstav olend - 3. osaliselt

14755x 11. 07. 2016 1 Reader

Kinnitan, et järgmine tekst on absoluutne tõde ja see pole väljamõeldis. Need on väljavõtted ärakiri intervjuus, et ma tegin koos roomajate olendid detsembris 1999.

See olend on olnud kontaktis oma sõbraga (kelle nimi ma nimetan tekstis ainult lühendiga EF) juba mitu kuud. Lubage mul kuulutada, et ma olin kogu oma elu skeptik UFOs, välismaalaste ja muude kummalised asjad, ma arvasin, et minu EF ütleb lihtsalt unistab või fiktiivsete lugusid, kui ta rääkis minuga oma esimese kontakti nehumanoidní olendite " Lacerta ".

Olin endiselt skeptik, kuigi ma kohtasin teda. See oli 16. Eelmise aasta detsembris. Me kohtusime väikeses ja soojas toas oma vana sõbra majas Rootsi linna lõunaosas. Hoolimata eelarvamustest, nägin ma tema enda silmadega ja teadis, et see pole inimene. Ta ütles ja näitas mulle nii palju häid asju sellel kohtumisel, et ma ei saa enam keelduda tema sõnade tõde ja tõde. See pole veel üks halb UFO dokument ja välismaalane, kes väidavad, et ütlevad tõde, kuid tegelikult on nad ainult fiktsioonid. Olen veendunud, et see kirje sisaldab ainulaadset tõde, nii et peaksite seda lugema. Kui see on huvitav, saatke see kõigile oma sõpradele, e-posti või kopeeri.

Ühtlasi kinnitan, et erinevate "Paranormaalne" võimeid tema liigid nagu telepaatia ja telekinesis, demonstreeriti ajal 3 6 tundi ja minutit läbirääkimisi ja ma olen täiesti kindel, et need võimed ei olnud trikke. Järgnev tekst on muidugi raske, et keegi aru ja usun teda, kui ta isiklikult kogenud seda, kuid ma olin tõesti temaga sidet pidada, ja ma olen nüüd täiesti kindel, et kõik ta ütles ajal meie intervjuu on absoluutne tõde meie maailma. Ma ei saa eeldada, et usute, et näete minu lihtsaid sõnu ilma tõendita, kuid ma ei anna teile ühtegi tõendit.

Lugege vestluse ärakirja ja mõtle sellele, võite leida tõde nendes sõnades.

Ole K.

Küsimused ja vastused:

Küsimus: Nagu te mainisite, pole mul lubatud sind pildistada. Kas oleks väga kasulik tõestada oma tõelist eksistentsi ja selle lugu tõde, kas saate vähemalt kirjeldada ennast üksikasjalikult?

Vastus: Ma tean, et oleks vaja tõestada selle vestluse autentsust, kui saaksite mõnda oma fotodest teha. Sel juhul inimesed on väga skeptiline (see on hea meile ja teistele välismaalastele, kes töötavad salaja sellel planeedil), nii et isegi kui teil oli selline fotosid, paljud teie lahke ütleks, et see on pettus, ma olen lihtsalt maskeeritud inimese naine või midagi, mis oleks mulle väga solvav. Sa pead aru saama, et ma ei saa anda luba pildistada mind ja minu varustust. Sellel on erinevad põhjused, mida ma tahan selgitada, üks põhjusest ei ole avaldada meie olemasolu saladusi, teine ​​põhjus on enam-vähem religioosne. Ikka on teil õigus oma välimust tõmmata ja ma võin hiljem oma varustust näidata. Ma proovida kirjeldada ise, kuid ma kahtlen, et teised teie lahke saab kujutada minu tõeline välimus lihtsalt tavalise sõnad, sest nad automaatselt eitavad roomajate liikide ja üldiselt intelligentne muude liikide kui enda oma. See on osa teie meelest programmeerimisest. Noh, ma proovin.

Kujutage ette, et teil on selline keha nagu tavaline inimese naine ja teil on hea keha idee. Nagu sina, mul on mu pea, kaks kätt, kaks jalga ja minu keha proportsioonid on samad, mis sinu oma. Kuna olen naine, on mul ka kaks rindu, sest meie reptiliealised liigid on hakanud oma arenguprotsessi ajal oma lapsi kasvatama. See juhtus enne 30i miljonite aastate jooksul, sest see oli parim viis laste elus hoidmiseks. Evolution on seda teinud roomajatele juba dinosauruste ajal ja hiljem meie liikide jaoks. Kuid see ei tähenda, et me oleme nüüd tõelised imetajad, meie rinnad ei ole nii suured kui inimese naised ja nende suurus on kõigi meie naiste jaoks ühesugune. Välised suguelundid on mõlemad soost väiksemad kui inimesed, kuid on nähtavad ja neil on sama funktsioon nagu teie. (Teine kingitus meie laadi arengust.)

Minu nahk on valdavalt roheline ja beež, üsna hele roheline ja nahal on pruunid laigud, mõlemad on 1-2 cm suurused, eriti meie näo ja alaosas. (Mustrid on mõlemast soost erinevad, naistel on rohkem, eriti keha alumises osas ja näol.)

Minu puhul näete neid ka kahe joonena kulmude kohal, kulgeb otsaesisele, põsele ja lõugale. Minu silmad on veidi suurem kui inimesel (sel põhjusel näeme paremini pimedas) ja tavaliselt domineerib suur must õpilane, mis on ümbritsetud väike heleroheline Iirised, meestel on tumeroheline. Apple on vertikaalne ja saab muuta oma suurus väike must joon laia, alt laienev-ovaalne, sest meie võrkkesta on väga tundlikud valguse ja õun peab reguleerima.

Me ovaalsed kõrvad, kuid need on väiksemad ja mitte nii kaardus nagu teie, kuid paremini kuulda, sest meie kõrvad on tundlikumad müra ja kuulen laiemat toonid. Meil on lihased nagu "kaas" kõrvadest, mis suudavad neid täielikult (näiteks veealused) sulgeda. Meie nina on teravate tippudega ja augud vahel depressiooni-kujuline, mis võimaldas meie esivanemad "tunne" temperatuur. Nüüd oleme kaotanud suurema osa sellest võimest, kuid selle kehaga tunneb end ikkagi temperatuuri. Meie huuled on kujundatud nagu teie (naiste veidi rohkem kui meestel), kuid nad on helepruuni värvi, meie hambad on säravvalge ja tugev, veidi pikem ja teravam, nagu hambad oma saagiks. Meil ei ole teistsuguseid juuste värvi nagu sina, aga meil on traditsiooniline juuste värvimine vastavalt erinevatele vanusekategooriatele. Algne juuste värv on pruun ja roheline. Meie juuksed on tugevamad kui teie ja kasvavad väga aeglaselt. Pealegi on pea ainult meie keha osa, kus meil on mõningane kasv.

Meie keha, käed ja jalad on sarnane kuju ja suurus sinu, kuid värv on erinev (roheline-beež, nagu näo) ja on oma korralisel laigud ülemise osa jala (üle põlve) ja käte (küünarnuki). Meie viis sõrme on veidi pikem ja õhem kui inimese sõrmed, peopesad meie nahk on sile, nii et me ei ole servi, nagu teie, kuid jällegi on meil kombinatsioon naha struktuuri kestendav ja pruun dots. Mõlemal suguelundil on oma peopesad, aga meil pole selliseid sõrmejälgi nagu sina.

Kui te puudutate mu nahka, tunnete seda pehmemaks kui teie karusnahk. Keskjoonduste ülaosas on teravaid näpunäiteid. Naelad on hallid ja üldiselt pikemad kui teil on. Näete, et mu küüned ei ole nii pikad ja ümara profiiliga. Sellepärast, et olen naine. Mehel on teravaid teravaid naelu, mõnikord 5 või 6 teie sentimeetrites.

Järgmised funktsioonid on väga erinevad oma lahke, sest me roomajate päritolu: Kui te puudutage minu tagasi, ülemisel osa mu keha, tunnete läbi minu riided raske kondine katus. See ei ole minu selg, kuid see on väga jäik vormitud välimine struktuur koosneb naha ja koe mööda meie selja pealaest puusad. See sisaldab väga suurt arvu närvid ja suurte veresoonte, vereliistakud on umbes 2-3 sentimeetrit ja väga puutetundlikkus - see on põhjus, miks me oleme alati olnud probleeme toolil toolidega niimoodi. Peamine ülesanne need väikesed plaadid (kõrval roll meie seksuaalsuse) on lihtsalt määruse meie keha temperatuur, kui me istuda looduslikud või kunstlikud päikesevalguse need plaadid vastavad veresoonte neile, et nad on laienemas ja päike on võimalik soojendada meie roomajate veres. mis ringleb keha läbi nende plaatide, palju kraadi, ja see teeb meist väga rahul.

Mis muu on teie omast erinev? Meil pole kõhutükki, sest me sündisime erinevalt kui olete imetajatel sündinud. Teised välised erinevused teie arvates on väiksemad ja ma arvan, et ma ei pea neid kõiki nüüd mainima, sest enamik neist ei ole nähtav, kui ma oma riideid kandan. Loodan, et minu keha kirjeldus oli piisavalt üksikasjalik. Ma soovin teile soovitada teha mõningaid jooniseid sõltuvalt sellest, mida näete.

Nii kirjeldavad inimesed rokilasikuid olendeid:

Nii kirjeldavad inimesed rokilasikuid olendeid:

Lacerta: maagilises elus elav jumalik olend

Rohkem seeriaid

Jäta vastus