Reis Bali (1): algab seiklus teadmata

5093x 03. 01. 2019 1 Reader

Vaid paar nädalat tagasi elasin ma maailmas, millel oli selge reeglistik. Ma otsustasin teha oma elus midagi muud. Mine teadmata. Mine ja avasta midagi uut ...

Ma istun lennukil oma seikluslikku reisi Bali. Me oleme just 10662 meetri kõrgusel merepinnast kõrgemal ja tuhandeid küsimusi ja ideid juhib mu pea. Valgus julgus mulle väriseb ebatäpsuste juures. Kuidas ma saan sellega hakkama, kui see pole kindel? Kõik võib olla alati erinev. Marsruudi plaan võib muutuda ühest sekundist teise. Oletame, et see on minu esimene suur reis ilma reisijata. Ja minu Euroopa teede kiidlemine on lühikeste radade uurimine.

Eesmärk ei ole konkreetne plaan, vaid pigem avastada kohalikku kultuuri ja mõista või kogeda, kuidas ta elab jumalate saarel (Bali ja ümbrus) ning alustada nende loomulikku vaimsust.

Mis on reisi selge kavatsus? Kas see on selle väga huvitava maailma osa jagamine? Milline enamik väidab end olevat kõige hämmastavam osa iidse Hindu swastika kohta, mida võib näha kogu saarel? See on universumi harmoonia sümbol.

Võib-olla suur ülevaade, mis mind AHA hetkel kätte sai. Natsi swastika versioon on vastupidises suunas ... otsige ennast.

Ma ikka istun lennukil, mõtlesin, mis see on ja kus saatus mind vőtab ... see on üks suur seiklus. ... ja kui sa tahad, võtan teid sinuga kaasa. :)

Ura

Reis Bali

Rohkem seeriaid

Jäta vastus